BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abbas - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir Ankara gününde heybelerimizi alıp yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın sevinciyle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi orada müthiş enerjisiyle Abbas karşıladı. Abbas 8 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısıyla tedavi görmekte. Onunla oyun oynamaya Jenga ile başladık. Oyundan çok zevk alan miniğimiz kolaylıkla doğru taşları seçerek kuleyi yıkmamayı başardı. Ardından Hızlı Dedektif oyunuyla devam ettik. Görselleri hızla bulan zeki miniğimiz oyunun sonunda galip geldi ve bu oyunu çok sevdiğini belirtti. Oyunlarımız esnasında ettiğimiz sohbette hayvansever bir miniğimizle karşı karşıya olduğumuzu anladık. Abbas'ın en sevdiği hayvanın kedi olduğunu, bunun yanı sıra köpek ve kurbağaya da ilgisi olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve "Kurbağa Kukla" cevabını aldık. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Abbas'ın hediyesi gelir gelmez ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrendik. Abbas ile tekrardan görüşecek olmanın sevinciyle yola koyulduk. Miniğimiz ile buluşunca hemen hediyesini verdik. Hediyesini çok beğenen miniğimiz hemen kuklalarıyla oynamaya koyuldu. Abbas'ın dileğini gerçekleştirerek yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmasına vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: