BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abdullah - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sıcak bir Ankara gününde heybelerimizi aldık ve birbirinden güzel kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste Abdullah ile tanıştık. Abdullah 17 yaşında ve hastanemizde Nörojenik Mesane (Mesane felci) tanısıyla tedavi görmekte. Arkadaşımız ilk olarak bizimle Uno oynamak istedi ve hemen oyunumuzu oynamaya başladık. Abdullah Uno oyununu yeni öğrenmiş olmasına rağmen bizi defalarca yenmeyi başardı ve hepimizi çok şaşırttı. Abdullah çok zekiydi ve hızlıca oyuna adapte oldu. Ardından arkadaşımıza sihirbazlık gösterisi yaptık ve kendisi buna oldukça şaşırdı. Abdullah bize bilgisayar oyunları oynamayı çok sevdiğinden bahsetti. Arkadaşımız ile çok güzel vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonunda Abdullah'tan dileğini aldık. Kendisi bizden "Fenerbahçe Forması" istedi. Siz de arkadaşımızın hayalini gerçekleştirmek ve yüzündeki tatlı tebessüme vesile olmak ister misiniz?

İçimizi ısıtan sımsıcak bir günde Abdullah'ın hediyesinin elimize ulaştığını duyunca içimizi ilk tanıştığımız günün heyecanı kapladı. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneden taburcu olduklarını öğrendik ve miniğimizin dileğini kargoyla yolladık. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Abdullah formasını çok beğendiğini ve çok teşekkür ettiğini söyledi. Bizler de Abdullah'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: