BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet Said - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Mayıs ayının son günü heybelerimizi oyunlarla doldurup, kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste tatlı miniğimiz Ahmet Said ile tanıştık. 8 yaşındaki miniğimiz Renal Transplantasyon (Böbrek nakli) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimiz bizi görünce çok mutlu oldu. Biz de vakit kaybetmeden onunla birlikte boyama yapmaya başladık. Boyama kitabındaki papağanı boyarken aynı zamanda heyecanla sohbet ettik ve Ahmet Said’in hayvanları çok sevdiğini öğrendik. Sohbet ederken miniğimiz en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve uzaya karşı ilgisi olduğunu bizimle paylaştı. Ahmet Said’e en sevdiği renk olan kırmızı balondan bir köpek yaptık. Miniğimiz köpeğini çok sevdi. Ahmet Said bir yandan köpeğiyle oynarken bir yandan da büyünce belgeseller çekmek istediğini anlattı. Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduk. Miniğimiz bizden "Uzaktan Kumandalı Uçak" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirmek ve onun yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Ahmet Said'in hediyesinin bize ulaşmasının sevinciyle hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince onun adına çok mutlu olduk. Uçaklara meraklı olan miniğimiz uzaktan kumandalı uçağına hemen kavuşabilsin diye vakit kaybetmeden hediyesini kargoladık. Uçağını heyecanla bekleyen tatlı miniğimize hediyesinin kısa süre içinde ulaştığını öğrendik. Ahmet Said’in uzaktan kumandalı uçağını görünce çok mutlu olduğunu, hemen uçağıyla oynamaya başladığını ve uçağıyla oynarken çok güzel zaman geçirdiğini öğrendik. Hediyesini çok beğendiğini söyleyen tatlı miniğimizin sevincine ve güzel tebessümüne vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: