BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Basri Berk - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi ısıtan bir Ankara gününde heybelerimizi ve oyunlarımızı alıp kiminle tanışacağımızın merakı ve heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi güler yüzü ve güzel enerjisiyle Basri Berk karşıladı. Basri Berk 9 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısı ile tedavi görüyor. Oyun serüvenimize Memory Chess oynayarak başladık. Miniğimiz bu oyunu çok heyecanlı ve başarılı bir şekilde oynadı. Ardından Hızlı Dedektif oyunu ile devam ettik. Berk bu oyunda çok iyi performans sergiledi ve çok eğlendiğini söyledi. Miniğimizin Fenerbahçeli olduğunu, en sevdiği renklerin mavi ve sarı olduğunu öğrendik. Bu renklerden balonlar ile kılıç ve köpek yaptık. Birlikte kılıçlarımızla savaşarak keyifli zaman geçirdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Tesla Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de Basri Berk'in dileğini gerçekleştirip miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Basri Berk’in hediyesinin bize ulaşmasının sevinciyle hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince onun adına çok mutlu olduk. Arabalara aşırı meraklı olan miniğimiz heyecanla beklediği hediyesine hemen kavuşabilsin diye vakit kaybetmeden arabasını kargoladık. Hediyesi miniğimize ulaştığında ailesiyle tekrar iletişim kurduk. Miniğimizin arabasını çok beğendiğini ve hemen arabasıyla oynamaya başladığını öğrendik. Hediyesini görünce çok mutlu olan Basri Berk’in tatlı gülümsemesine ve sevincine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: