BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Beste - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir haziran gününde kostümlerimizi giyip oyuncak dolu heybelerimizle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı mı akıllı, bir o kadar da yetenekli miniğimiz Beste bizi karşıladı. Beste 11 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimizle oyun serüvenimize en sevdiği renk olan pembe balondan tavşan yaparak başladık. Sonrasında Memory Chess ile hafızamızın ne kadar kuvvetli olduğunu test ettik ve Beste aramızda en çok doğru piyonu bularak kazanan oldu. Daha sonra miniğimizle bir yandan Ben Bu Muyum oyununu oynarken bir yandan da sohbet ettik. Hayvanları çok seven miniğimizin Latte ve Tarçın isminde iki kedisi varmış. Futbol takımı olarak Galatasaray'ı tutan Beste boş zamanlarında resim çiziyormuş ve karakalem portrelerinde başarılıymış. Büyünce doktor olmak isteyen miniğimizin en sevdiği ders de matematikmiş. Beste voleybol oynamayı da seviyormuş ve en sevdiği meyve çilekmiş. Beraber son olarak rengarenk kağıtlardan origamiyle kalp ataş yaptık. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Barbie Sonsuz Hareket Bebeği" istediğini söyledi. Siz de Beste'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel mi güzel bir Ankara gününde miniğimiz Beste'nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve miniğimize hediyesini ulaştırmak için çok heyecanlandık. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince hemen hediyemizi paketledik ve miniğimize hediyesini kargo ile yolladık. Daha sonra Barbie Sonsuz Hareket Bebeği'ni çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu öğrendiğimiz miniğimizin içimizi ısıtan gülümsemesinin fotoğrafını görünce biz de çok mutlu olduk. Miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: