BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Betül Sena - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcacık bir haziran günü heybelerimizde oyuncaklar, yüzümüzde kocaman gülümsemeyle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada sevimli miniğimiz Betül Sena ile tanıştık. Betül Sena 10 yaşında ve hastanemizde İmmun Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimiz ile ilk olarak oyun hamurundan leziz bir hamburger ve yanına da patates kızartması yapıp afiyetle yedik. Yetenekli miniğimiz yemek yapmada ve ev işlerinde de annesine yardım etmeyi çok seviyormuş. Oyunumuza ve keyifli sohbetimize devam ederken miniğimizin en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve Fenerbahçeli olduğunu da öğrendik. Kurbağa Topları oyunu ile eğlencemize devam ettik ve Betül Sena hepimizi yenerek bu oyunda da ne kadar yetenekli olduğunu bize gösterdi. Ziyaretimizin sonunda miniğimize onu en çok mutlu edecek dileğini sorduğumuzda bize "Barbie Evi" cevabını verdi. Siz de tatlı miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Betül Sena'nın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Kontrol için geleceklerini öğrenince de heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimizle ettiğimiz kısa sohbetten sonra hediyesini teslim ettik. Hediyesine kavuşan Betül Sena çok sevindi. Miniğimizin yüzündeki kocaman tebessüme şahit olmak da bizi çok mutlu etti. Betül Sena'nın ve bizim bu mutluluğumuza vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: