BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Cemal Aral - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir eylül gününde kostümlerimizi giyip, heybelerimizi alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi akıllı mı akıllı miniğimiz Cemal karşıladı. Cemal 5 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz bizi görünce çok mutlu oldu ve hemen Süper Bardaklar oyununu oynamaya başladık. Cemal’in zaten bu oyunu bildiğini ve çok başarılı olduğunu öğrendik. Miniğimiz bizi yenerek şampiyon oldu. Ardından beraber boyama yapmaya başladık. Boyama yaparken bolca sohbet ettik. Cemal’in sarı ve kırmızı renkleri çok sevdiğini ve Galatasaraylı olduğunu öğrendik. En sevdiği oyuncu da Icardi’ymiş. Ardından miniğimizle balondan köpek ve kılıç yaptık. Hemen balonlarla oynamaya başladık. Abisini çok sevdiğini söyleyen Cemal, balonlardan birini abisine hediye edeceğini söyledi. Büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda babası gibi kuruyemişçi olmak istediğini söyledi. Dileğini sorduğumuzdaysa “Süper Kahraman Oyuncak Figür Seti” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki tebessümün ortağı olmak ister misiniz?

Cemal Aral’ın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Kontrol için hastaneye geleceklerini öğrenince sevinçle hediyemizi alıp hastanenin yolunu tuttuk. Minik bir sohbetten sonra hediyesini açmaya koyulan miniğimiz hediyesini görünce çok sevindi ve eve gider gitmez hediyesiyle oynayacağını söyledi. Miniğimizin yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: