BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ceylin - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir haziran gününde heybelerimizi oyuncaklarla doldurup Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi pratikliğiyle kendine hayran bırakan miniğimiz Ceylin karşıladı. 8 yaşında olan miniğimiz, bizimle oyun oynamak için çok hevesliydi. Biz de hiç vakit kaybetmeden Kurbağa Topları oynamaya başladık. Bu oyuna hızlı bir şekilde alışan miniğimiz bütün turlarda en fazla topu yakalamayı başararak oyunumuzun kazananı oldu. Sonrasında bu eğlenceli güne Sevimli Balıkçı oyununu oynayarak devam ettik. Kendisinin de daha önce bir balığı olduğunu belirten miniğimiz ilk kez oynamasına rağmen bu zorlu oyunda da çok iyiydi ve hepimizden fazla balık tutarak bu oyunu da kazanmayı başardı. Sonrasında yapboz yapmayı çok sevdiğini söyleyen miniğimizle güzel bir yapboz seçtik ve bir yandan sohbet ederek yapbozumuzu tamamladık. Sohbet esnasında miniğimizin büyüyünce polis olup suçluları yakalamak istediğini, ayrıca en sevdiği yemeğin de sarma olduğunu öğrendik. Yapboz yapmada da çok başarılı olan ve resmi hızlıca tamamlayan miniğimizle yapbozun arkasındaki boyamayı yaptık. Resimdeki tavukları rengarenk boyarken miniğimizin en sevdiği rengin kırmızı olduğunu, Maşa ile Koca Ayı izlemeyi ve evcilik oynamayı çok sevdiğini öğrendik. Son olarak da iki kardeşi olduğunu ve onlarla çok iyi anlaştığını söyleyen miniğimize dileğini sorduğumuzda “Prenses Elbisesi” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir yaz gününde sevimli miniğimiz Ceylin'in dileğinin bize ulaştığını öğrendik ve çok mutlu olduk. Hemen miniğimizin yanına gidip hediyesini teslim ettik. Ceylin elbisesini hemen giydi ve çok beğendi. Hem miniğimizin hem de bizim mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: