BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ebrar Tuana - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi ve oyuncaklarımızı alıp heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi orada güler yüzüyle Ebrar karşıladı. Ebrar 16 yaşında ve hastanemizde Sistemik Lupus Eritematozus (Bir çeşit sistemik romatizmal hastalık) tanısıyla tedavi görmekte. Ebrar ile eğlence yolculuğumuza Uno oynayarak başladık. Ebrar bu oyunda çok iyiydi, hızlıca bizi yendi. Kartlarımızla ona birkaç sihirbazlık gösterisi yaptıktan sonra bir sonraki oyunumuz olan Make It 5’i oynamaya başladık ve Ebrar bu oyunda da çok iyi performans sergiledi. Güzel arkadaşımızla sohbet ederken sanata karşı çok ilgili olduğunu ve gelecekte ressam olmak istediğini öğrendik. Birlikte çizdiği güzel resimlerin fotoğraflarına baktık. Bize en sevdiği hayvanın kedi ve en sevdiği rengin kırmızı olduğunu söyleyince biz de ona kırmızı balondan bir kedi yaptık. Kedisinin ismini Perry koydu. Aynı zamanda animasyon filmlerini izlemeyi çok sevdiğini ve en sevdiği film serisinin Marvel olduğunu bizimle paylaştı. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşırken Ebrar'ın dileğini sorduk. Bizden "Lego Brickheadz" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Ebrar Tuana'nın hediyesinin bize ulaştığını duyduğumuzda içimiz ilk tanıştığımız günün neşesiyle doldu. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden hediyeyi kendisine ulaştırdık. Ebrar Tuana hediyesini görünce çok mutlu olduğunu ve bizlere çok teşekkür ettiğini söyledi. Bizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: