BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Efe Osman - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir mayıs gününde heybelerimize oyuncaklarımızı doldurup miniklerimizle tanışmanın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi güler yüzüyle Efe karşıladı. Efe 6 yaşında ve hastanemizde Muskuler Distrofi (Bir çeşit kas hastalığı) tanısıyla tedavisine devam etmekte. Eğlenceli güne Hızlı Dedektif oyunu ile başladık. Oyunu daha önce okulda arkadaşlarıyla da oynadığını söyleyen Efe bu oyunda oldukça başarılıydı. Hafızasının ve dikkatinin ne kadar kuvvetli olduğuna hayranlıkla şahit olduk. Oyun serüvenimize Jenga oyunumuz ile devam ettik, miniğimiz doğru taşları çekerken kuleyi yıkan taraf biz olduk. En sevdiği hayvanın köpek olduğunu öğrendiğimiz Efe'ye hemen balondan bir köpek yaptık, köpeğini çok beğendiğini söyleyen miniğimiz köpeğinin ismini Paşa koymak istediğini söyledi. En sevdiği rengin yeşil ve en sevdiği yemeğin sarma olduğunu bizlerle paylaştı. Telefon oyunlarıyla arası iyi olan miniğimiz en çok futbol oyunlarını sevdiğini söyledi. Hemen ardından miniğimizin koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda miniğimiz "Fenerbahçe Kaleci Forması" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir Ankara gününde miniğimiz Efe Osman’ın hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve bu heyecanla hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince hediyemizi hızla kargoladık. Kısa bir süre sonra kargomuzun miniğimize ulaştığını öğrendik. Hediyesini alınca çok mutlu olduğu yüzünden okunan miniğimiz hemen Fenerbahçe kaleci formasını giymiş ve çok beğenmiş. Onun gözlerinden okunan mutluluğu ve sıcacık gülümsemesi bizi de çok mutlu etti. Hediyesiyle birlikte çok iyi bir futbolcu olacağına emin olduğumuz Efe Osman ve annesi, ekibimize ve gönüllümüze teşekkürlerini iletti. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye ortak olmamıza vesile olan gönüllümüze bizler de çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: