BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hasan Ali - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi birbirinden eğlenceli oyunlarımızla doldurup neşeyle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste Hasan Ali bizi heyecanla karşıladı. Hasan Ali 8 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimiz oyun oynamak için çok istekliydi. İlk olarak Hafıza Kartları’nı oynamaya başladık. Hafızası çok kuvvetli olan miniğimiz kartların eşlerini oldukça hızlı bir şekilde bularak oyunumuzu çok başarılı bir şekilde tamamladı. Oyun oynarken bir yandan da tatlı miniğimizle sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında Hasan Ali’nin en sevdiği rengin mavi ve en sevdiği hayvanın köpek olduğunu öğrenince kendisine hemen mavi balondan bir köpek yaptık. Sonrasında sohbetimize heyecanla devam ettik. Miniğimiz Galatasaraylı olduğunu, futbol oynamayı çok sevdiğini ve büyünce futbolcu olmak istediğini sohbet ederken bizimle paylaştı. Ayrıca miniğimiz süper kahraman filmlerini çok sevdiğini söyledikten sonra Spiderman oyuncağını da bize göstermeyi ihmal etmedi. Eğlenceli oyunumuz ve keyifli sohbetimizin ardından ziyaretimizin sonuna geldik ve miniğimizden dileğini aldık. Hasan Ali bizden “Uzaktan Kumandalı Helikopter” istedi. Siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun tatlı gülümsemesine vesile olmak ister misiniz?

Güzel ve güneşli bir Ankara gününde Hasan Ali’nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince onun adına çok sevindik ve vakit kaybetmeden hediyemizi kargoladık. Kısa bir sürenin ardından hediyemizin miniğimize ulaştığını öğrendik. Heyecanla beklediği uzaktan kumandalı helikopterini çok beğendiğini söyleyen ve hemen helikopteriyle oynamaya başlayan miniğimizin mutluluğu bizleri de çok neşelendirdi. Hasan Ali’nin bu tatlı heyecanına ve güzel gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: