BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hazal Amara - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Çok güzel bir Ankara gününde heybelerimizi oyunlarımızla doldurup, rengarenk kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi güzel gülüşüyle Hazal Amara karşıladı. Hazal 11 yaşında ve hastanemizde Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimiz birlikte vakit geçirmek için çok heyecanlıydı. Biz de zaman kaybetmeden miniğimizle tanışıp Uno oynamaya başladık. Hazal, Uno oyununda çok iddialıydı. Miniğimiz Uno’yu çok sevdiğini ve bu oyundan çok keyif aldığını söyleyince uzun bir süre heyecanla oyunumuza devam ettik. Bir yandan da sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Hazal en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve en sevdiği hayvanın da kedi olduğunu söyleyince biz de kendisine kırmızı renkli balondan bir kedi yaptık. Miniğimiz kedisine Lily adını verdi. Ardından miniğimiz hayvanlara çok ilgili olduğundan bahsetti, birlikte yavru hayvanlarla ilgili olan kitabımızı inceledik. Hazal bu konuda gerçekten çok bilgiliydi. Adını bile duymadığımız birçok hayvan türüyle ilgili bize bilgiler verdi. Kitabımızı incelemeyi bitirdikten sonra keyifle sohbetimize devam ettik. Sohbetimiz esnasında da miniğimizin en sevdiği yemeğin pide olduğunu, büyüyünce doktor olmak istediğini, Türkçe ve matematik derslerini çok sevdiğini öğrendik. Eğlenceli oyunumuz ve çok keyifli sohbetimizin ardından ziyaretimizin sonuna geldik ve miniğimizden dileğini aldık. Hazal bizden “Bebek Yoda Oyuncak” istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne vesile olmak ister misiniz?

Hazal'ın hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince hediyesini güzelce paketleyip hiç vakit kaybetmeden kargoladık. Annesinden Hazal'ın hediyesini heyecanla beklediğini bu nedenle hediyesi miniğimize ulaştığında çok mutlu olduğunu ve hemen hediyesini açıp oynamak istediğini öğrendik. Annesi, Hazal'ın paketi açınca hediyesinin tam da istediği gibi olduğunu söylediğini de bizlere iletti. Hediyesini çok beğenen miniğimizin yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: