BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İbrahim Mehmet - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi ısıtan çok güzel bir Ankara gününde heybelerimizi birbirinden eğlenceli oyunlarımızla doldurup heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste İbrahim Mehmet bizi sevinçle karşıladı. İbrahim Mehmet 7 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimizle ilk olarak Kurbağa Topları oyununu oynadık. Refleksleri çok iyi olan miniğimiz bu oyunda bizleri hızla mağlup etti. Oyunumuzu oynarken bir yandan da zevkle sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında miniğimiz en sevdiği rengin kırmızı ve en sevdiği hayvanın köpek olduğunu söyleyince İbrahim Mehmet için kırmızı renk balondan bir köpek yaptık. Sonrasında da sohbetimize devam ettik. Miniğimiz patates kızartmasını çok sevdiğini, büyüyünce polis olmak istediğini ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu bizimle paylaştı. Ayrıca İbrahim Mehmet futbol oynamayı da çok seviyormuş. Eğlenceli oyunlarımızın ve sohbetlerimizin ardından ziyaretimizin sonuna geldik ve miniğimizin dileğini aldık. Miniğimiz bizden “Uzaktan Kumandalı Ambulans” istedi. Siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun yüzündeki tatlı tebessüme vesile olmak ister misiniz?

Sımsıcak ve çok güzel bir yaz gününde İbrahim Mehmet’in hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişim kurduk. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince onun adına çok sevindik. Miniğimiz ambulansıyla hemen oynayabilsin diye vakit kaybetmeden hediyesini kargoladık. Hediyesini heyecanla bekleyen tatlı miniğimize uzaktan kumandalı ambulansının kısa bir süre içinde ulaştığını öğrendik. Miniğimizin oyuncak ambulansını görünce çok mutlu olduğunu, hemen hediyesiyle oynamaya başladığını ve oyuncağıyla oynarken çok mutlu vakit geçirdiğini öğrendik. Hediyesini çok beğendiğini söyleyen miniğimizin sevincine, heyecanına ve tatlı tebessümüne vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: