BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9837 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sımsıcak ve çok güzel bir Ankara gününde heybelerimizi eğlenceli oyunlarımızla doldurup, kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi güzel gülüşüyle 4 yaşındaki miniğimiz karşıladı. Zaman kaybetmeden miniğimizle tanıştık ve yapboz yapmaya başladık. Yapbozumuzdaki şekilleri ve renkleri dikkatle inceleyerek yapbozumuzu güzelce tamamladık. Yapbozumuzu tamamladıktan sonra da Jenga oynamaya başladık. Birkaç tur oyunumuzu oynadıktan sonra miniğimizle birbirinden güzel kuleler yaptık. Bir yandan da keyifle sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında miniğimizin en sevdiği rengin kırmızı ve en sevdiği yemeğin çorba olduğunu öğrendik. Arabalara karşı çok ilgili olduğunu söyleyen miniğimiz köpekleri de çok seviyormuş. Eğlenceli oyunlarımız ve keyifli sohbetimizin ardından ziyaretimizin sonuna geldik ve miniğimizden dileğini aldık. Miniğimiz bizden “Uzaktan Kumandalı Arazi Arabası” istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne vesile olmak ister misiniz?

Tatlı miniğimizin hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince miniğimizle tekrar görüşecek olmanın mutluluğu ve heyecanlıyla hediyesini özenle paketleyip hastanemizin yolunu tuttuk. Tatlı miniğimiz bizi görünce çok mutlu oldu, hediyesinin paketini heyecanla açtı. Uzaktan kumandalı arazi arabasını gören miniğimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimiz arabasının tam da istediği gibi olduğunu söyledi. Arabasını çok beğendiğini söyleyen miniğimiz hemen arabasıyla oynamaya başladı. Miniğimizin sevincine, heyecanına ve güzel gülüşüne vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: