BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Miraç - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir Ankara gününde heybelerimizi oyunlarla doldurup heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi yakışıklı ve akıllı miniğimiz Miraç karşıladı. Miraç 7 yaşında ve hastanemizde Ependimom (Beyin ve omurilikteki hücrelerden kaynaklanan bir tümör) tanısı ile tedavi görüyor. Oyun serüvenimize Bil Bakalım Kim oyunu ile başladık. Miniğimiz bu oyunda çok iyiydi ve zaten ne zamandır da bu oyunu oynamak istediğinden bahsetti. Oyunumuz esnasında sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Miraç'ın koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu, gelecekte itfaiye görevlisi olmak istediğini, en sevdiği hayvanın çita olduğunu ve kardeşleri ile zaman geçirmeyi çok sevdiğini öğrendik. Ardından en sevdiği renk olan mavi renkli balondan bir köpek yaptık ve ismini de Kuki koyduk. Bir sonraki oyun olarak da Buz Tuzağı oyununu oynamak isteyen miniğimiz bu oyunda da çok başarılıydı ve oynarken çok keyif aldığını söyledi. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşırken Miraç'ın bizden bir isteği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Yeşil Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Miraç’ın hediyesi bize ulaşınca hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hala hastanede olduklarını öğrenince miniğimizle tekrar görüşecek olmanın heyecanıyla hiç vakit kaybetmeden hastanemizin yolunu tuttuk. Miraç bizi heyecanla bekliyordu. Hediyesini görünce çok mutlu oldu ve açmak için sabırsızlandı. Paketi açınca bisikletinin tam da istediği gibi olduğunu söyledi. Ayrıca bisikletinin rengini ve sepetini çok beğendi. Sürmek için sabırsızlandığı gözlerinden okunuyordu. Miraç'ın yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: