BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Musab Emir - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Mayısın bu son günlerinde heybelerimizi oyuncaklarla doldurup Genel Pediatri servisine doğru miniklerimizle tanışacak olmanın heyecanıyla yola çıktık ve orada bizi tam bir beyefendi olan Musab Emir karşıladı. Musab Emir 11 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Karşılıklı olarak tanışmak için büyük heves duyduğumuz miniğimiz bize bir abisi bir de ablası olduğunu ve onları çok sevdiğini söyledi. Kaptan Pengu’nun Hafıza Kartları oyunu ile birlikte oyun serüvenine başladığımız miniğimiz bu oyun sırasında hafızasının kuvvetini göstererek tüm kartları doğru bir şekilde ve hızlıca eşleştirmeyi başardı, bizden daha çok kart toplayarak bizi mağlup etti. Daha sonra yapboz yapmak isteyen miniğimiz ile güzel bir manzara resmi seçtik ve miniğimiz bunu da hızlıca tamamladı. Eğlenceli oyunlarımıza Uno ile devam etmek istediğini söyleyen miniğimiz zaten bu oyunu biliyor ve başarılı şekilde oynuyormuş. Oyun sonunda zaten usta olan miniğimiz bu oyunda da bizi büyük bir farkla yendi. Sohbetimiz de çok koyu bir şekilde ilerlerken bize en sevdiği rengin sarı olduğunu ve en sevdiği yemeğin de mantı olduğunu söyledi. Daha sonra yavru kedileri çok sevdiğini ve evinin bahçesinde bir sürü yavru kedisi olduğunu ve onları çok tatlı bulduğunu söyledi. Çizgi filmlerden de Ben 10'u çok seven miniğimizin tuttuğu takımın Fenerbahçe olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda miniğimiz bize "Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık" istediğini ve uzun süredir hayalinin bu olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir Ankara gününde miniğimiz Musab Emir’in hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve bu heyecanla hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince hediyemizi hızla kargoladık. Kısa bir süre sonra kargomuzun ulaştığı haberini aldık. Hediyesini görünce çok mutlu olan miniğimiz vakit kaybetmeden kulaklığının paketini açmış bile. Mutluluğu gözlerinden okunan miniğimizin tatlı mı tatlı gülümsemesi bizim de içimizi ısıttı. Yeni kulaklığıyla birlikte çok eğleneceğine emin olduğumuz Musab Emir ve annesi, ekibimize ve gönüllümüze teşekkürlerini iletti. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye ortak olmamıza vesile olan gönüllümüze bizler de çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: