BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nurgül - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir eylül gününde heybelerimizi alıp kostümlerimizi giyerek Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi arkadaşımız Nurgül karşıladı. Nurgül 15 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Tatlı arkadaşımızla hemen Jenga oynamaya başladık. Arkadaşımızın çok başarılı olduğu bu oyunda kuleyi hep biz devirdik. Bu sırada ettiğimiz sohbetlerden Nurgül'ün hikayeler yazmayı ve kil hamuruna şekil vermeyi çok sevdiğini, Galatasaraylı olduğunu, psikolog olmak istediğini öğrendik. Ayrıca kedileri de çok sevdiğini öğrendiğimiz arkadaşımıza hemen sarı bir kedi yaptık. Daha sonra hep beraber Uno oynamaya başladık. Bu oyunda da çok başarılı olan Nurgül bizi her seferinde yenip birinci olmayı başardı. Eğlenceli oyun ve sohbetlerimizin ardından arkadaşımıza dileğini sorduk. O da bizden "Kedi Kulaklı Bluetooth Kulaklık" istedi. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Kışın kendini hissettirmeye başladığı bir ekim gününde miniğimiz Nurgül’ün dileğinin bize ulaştığını öğrendik. Hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden hediyesini ona ulaştırdık. Kulaklığına kavuşunca bize hemen fotoğrafını gönderen minik dostumuzun mutluluğu yüzünden okunuyordu. Minik dostumuzun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: