BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Semih Cengiz - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir Ankara gününde minik dostlarımızla tanışacak olmanın heyecanı ve mutluluğuyla heybelerimizi hazırlayıp, kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi tatlı miniğimiz Semih Cengiz karşıladı. Semih 14 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimiz oyun oynamak için çok heyecanlıydı. Biz de hemen miniğimizle Uno oynamaya başladık. Akıllı miniğimiz Uno’da hepimizi yendi. Sonrasında birlikte yapboz yaptık. Semih yapbozumuzu çok hızlı bir şekilde tamamladı. Yapbozumuzu yaparken bir yandan da keyifle sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında miniğimizin en sevdiği dizinin Arka Sokaklar ve en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Miniğimiz ayrıca ev yemeklerini çok sevdiğini hatta en sevdiği yemeğin menemen olduğunu bizimle paylaştı. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken miniğimizden dileğini aldık. Semih bizden “Futbol Topu” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip güzel gülüşüne vesile olmak ister misiniz?

Semih Cengiz’in hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu ama hastaneye kontrole geleceğini öğrenince miniğimizle tekrar görüşecek olmanın sevinci ve heyecanıyla hediyemizi paketleyip hastanemizin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi güler yüzüyle karşıladı ve futbol topunu görünce çok mutlu oldu. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan miniğimiz topundaki Beşiktaş detaylarını da çok beğendiğini söyledi. Miniğimizin mutluluğuna, heyecanına ve güzel gülüşüne vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: