BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tuana - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Çok güzel ve güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi birbirinden eğlenceli oyunlarımızla doldurup, rengarenk kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi güzel gülüşüyle Tuana karşıladı. Tuana 9 yaşında ve hastanemizde Nörometabolik Hastalık (Sinir sistemini etkileyen bir çeşit metabolik hastalık) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz de bizim gibi birlikte vakit geçirmek için çok heyecanlıydı. Biz de vakit kaybetmeden Uno oynamaya başladık. Miniğimiz bu oyunu ilk kez oynamasına rağmen tüm turlarımızın birincisi oldu. Oyunumuzun ardından miniğimizle yapboz yapmaya başladık. Miniğimiz yapbozu çok başarılı bir şekilde tamamladı. Yapboz yaparken bir yandan da keyifle sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında miniğimizin çocuk doktoru olmak istediğini, en sevdiği yemeğin makarna olduğunu ve en sevdiği dersin de matematik olduğunu öğrendik. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan miniğimizin en sevdiği renkler de sarı ve kırmızıydı. Bunu duyunca miniğimize sarı renk balondan bir kedi yaptık, miniğimiz de kedisine Pamuk ismini verdi. Eğlenceli oyunumuz ve keyifli sohbetimizin ardından ziyaretimizin sonuna geldik ve miniğimizden dileğini aldık. Tuana bizden “Matematik Formül Kutu Oyunu” istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne vesile olmak ister misiniz?

Tuana’nın hediyesinin bize ulaşmasının mutluluğuyla hemen ailesiyle iletişim kurduk. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince onun adına çok sevindik. Matematiği çok seven miniğimiz hediyesine hemen kavuşabilsin diye vakit kaybetmeden hediyesini kargoladık. Kısa süre sonra hediyesi miniğimize ulaştığında ailesiyle tekrar iletişime geçtik. Tuana’nın Matematik Formül kutu oyununu çok beğendiğini ve zaman kaybetmeden keyifle oynamaya başladığını öğrendik. Miniğimizin sevinci ve heyecanı bizi de çok mutlu etti. Tuana’nın güzel gülüşüne vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: