BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esra - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hafif bulutlu, sıcak bir mayıs gününde oyunlarımızı ve hediyelerimizi alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Miniğimiz ile tanışacağımız için içimiz kıpır kıpırdı. Miniğimiz bizi güzel gülümsemesi ile karşıladı. Esra 13 yaşında ve hastanemizin Nefroloji servisinde Dermatomiyozit (Eklem, kas ve deriyi tutabilen bir çeşit romatizmal hastalık) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimiz Esra ile tanışıp sohbetler eşliğinde oyunlar oynadık. Akıllı miniğimiz Uno oyununda çok iyiydi ve bizi yendi. Esra önceden doktor olmak istiyormuş ama kararını değiştirmiş ve artık polis olmak istiyormuş. Bu sebeple de boyuna çok dikkat ediyormuş. En sevdiği rengin siyah ve uğurlu sayısının 3 olduğunu söyledi. Miniğimiz koyu bir Galatasaray taraftarıymış. Bizden bir dileğin olsaydı ne olacağını sorduğumuzda "Galatasaray Forması" cevabını verdi. Siz de prensesimizin mutluluğuna ve onun güzel gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Sıcak bir Antalya gününde Esra’nın dileğinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Esra’nın hastaneye geleceği tarihi öğrendikten sonra heyecanla o günü beklemeye başladık. Hastaneye geldiklerinde soluğu Esra’nın yanında aldık. Futbola yakından ilgisi olan miniğimiz için forma hediyesi çok değerliydi. Esra yazılı 10 numara forması onu daha da mutlu etmişti. Formasını giyince kendisini çok iyi hissettiğini dile getirdi ve gözlerinin içinin güldüğünü gördük. Etrafa gülücükler saçıyordu. Minik Esra’mızın dileğini karşılayıp gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: