BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gülsima - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sıcak bir mayıs sabahında üç arkadaş büyük bir heyecanla toplandık. Yanımıza hediyemizi, oyunlarımızı ve boyama kitaplarımızı alarak Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Servise geldiğimizde bizi 6 yaşındaki prensesimiz Gülsima karşıladı. Onun yüzündeki gülümseme ve mutluluk bizleri daha da heyecanlandırmıştı. Prensesimiz önce onun için getirdiğimiz hediye paketini açtı ve ona hediye ettiğimiz bebeği çok sevdiğini dile getirdi. Yanımıza almış olduğumuz Ben Neyim adlı oyunu hiç oynamadığını ve onu oynamak istediğini söyledi. Hep beraber oyunu oynarken Gülsima zekasıyla ve pratikliği ile bizleri hem şaşırttı hem de eğlendirdi. Oyunu oynarken bize verdiği ipuçları sayesinde hepimiz zorlanmadan ne olduğumuzu tahmin edebildik. Gülsima ilk kez oynamasına rağmen oyunu hızlıca kavradığı ve çok iyi tahminler yaptığı için bizleri yenmeyi başardı. Oyunumuzdan sonra onun için getirmiş olduğumuz prenseslerin yer aldığı boyama kitabını inceledik ve bütün prenseslere birlikte isimler koyduk. Tam bu sırada en sevdiği prensesin Pamuk Prenses olduğunu dile getirdi. Miniğimiz ile sohbetimize devam ederken en çok pembe rengi sevdiğini ve büyüyünce hemşire olmak istediğini öğrendik. Tatlı sohbetimizin ve eğlenceli dakikalarımızın sonuna yaklaşırken miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimiz büyük bir heyecanla bizden "Pamuk Prenses Elbisesi" istediğini söyledi. Siz de Gülsima'nın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ve güzel gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Gülsima'nın hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olacaklarını öğrendik. Taburcu olmadan önce heyecanla miniğimizin yanına gittik. Bizi gören prensesimiz hem şaşırdı hem de çok mutlu oldu. Hediyesini teslim edince yüzündeki kocaman gülümsemesiyle hediyesini açtı ve çok beğendiğini söyledi. Elbiseyi denemek için sabırsızlanıyordu. Miniğimizle vakit geçirmeyi özlemiştik bu sebeple taburcu olana kadar oyunlar oynadık ve tatlı tatlı sohbet ettik. Prensesimizin mutluluğuna ve bizim heyecanımıza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: