BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Melisa - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sımsıcak güzel bir Antalya gününde yanımıza birbirinden keyifli oyunlarımızı alarak heyecanla Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Bu haftaki ziyaretimizde bizi Melisa karşıladı. Melisa 12 yaşında ve hastanemizde Böbrek Yetmezliği ve Organ Nakli tanısıyla tedavi görmekte. Tanışma sonrasında yanımızda götürdüğümüz Uno ve Scrabble oyunlarını oynadık. Oyunlarımız esnasında beraber keyifli dakikalar geçirdik. Uno oyununu ilk defa oynayan arkadaşımız hem oyunu çok sevdi hem de bizi kıvrak zekasıyla yendi. Ayrıca Scrabble oyununda elimizdeki harflerle beraber yeni kelimeler türetmeye çalıştık. Sonrasında Melisa ile sohbet etme şansını yakaladık. En sevdiği rengin kırmızı ve en sevdiği hayvanın ise kedi olduğunu hatta bir kedisinin olduğunu öğrendik. Bize kedisi Prenses Boncuk'tan da bahsetti. Melisa'ya hedefini sorduğumuzda doktor olmak istediğini söyledi. Dersleri çok seven arkadaşımızın en sevdiği ders Türkçeymiş. Kitap okumayı sevdiğini belirten arkadaşımız bize severek okuduğu kitabını da anlattı. Ziyaretimizin sonlarına doğru kendisine dileğini sorduğumuzda biraz düşündükten sonra "Dedektiflik Oyunu" cevabını verdi. Peki siz de Melisa'nın bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna mutluluk katmak ister misiniz?

Antalya'nın sıcak ve güneşli sabahlarından birinde Melisa’nın dileğini gerçekleştirmek, mutluluğuna ortak olmak için yola koyulduk. Dedektiflik oyunlarını çok seven miniğimiz, dileğiyle gelen oyunları görünce çok sevindi ve hemen kendisiyle oynayıp oynayamayacağımızı sordu. Biz de beraber oynamanın bizi çok mutlu edeceğini söyleyerek oyuna katıldık. Tahmin edememiş olsak da birlikte keyifli vakit geçirdik. Melisa’nın dileğini gerçekleştirip mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: