BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9559 - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin hem yeryüzünü hem de içimizi ısıttığı bir günde oyunlarımızı alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Akut Lenfoblastik Lösemi (Bir çeşit kan kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte olan 7 yaşındaki miniğimiz bizi çok enerjik ve güleryüzlü karşıladı. Miniğimizin enerjisi bizlere de enerji kattı. Hep birlikte oyunlar oynamaya başladık. Her oyunda miniğimizin heyecanı daha da arttı. Onun bu heyecanlı hali bizi çok mutlu etti. Oyun oynarken ileride polis olmak istediğini ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu öğrendik. Miniğimiz Galatasaray taraftarı olduğu için sporla ilgilenmeyi de çok sevdiğini belirtti. Sporla ilgili aktivitelerde yer almaktan mutlu olduğunu söyledi. En sevdiği sporunda futbol olduğunu ayrıca vurguladı. Çok zeki olan miniğimiz bizden "Sarı Krampon" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek miniğimizin gülümsemesine ortak olmak ister misiniz ?

Bahar havasının içimizi ısıttığı bir Antalya gününde miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçip hediyesini teslim etmek için hastanemize doğru yola koyulduk. Miniğimiz bizi büyük bir sevinçle koridorda karşıladı. Hediyesini açtığında mutluluktan gözleri ışıldıyordu. Heyecanla kramponlarını deneyip onları çok beğendiğini söyledi. Neşesi yüzünden okunuyordu. Miniğimizin dileğini karşılayıp gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: