BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9781 - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yazın geldiğini hissettiren sıcak bir Antalya gününde oyunlarımızı alıp heyecanla hastaneye gittik. Hastanemizde Onkoloji servisinde Malign Neoplazm (Bir çeşit kanser) tanısıyla tedavi gören 7 yaşındaki miniğimiz bizi ilk gördüğünde tatlı bir gülümsemeyle karşıladı. Oyunlarımızı gösterdiğimizde gözlerindeki ışıltıyla karşılık verdi. Hemen kutuyu açtık ve Ben Neyim? oyununu oynamaya başladık. Miniğimiz ilk kez oynadığını söylediği bu oyunu oldukça hızlı bir şekilde kavradı. Bir yandan oyun oynadık bir yandan da sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında kedileri çok sevdiğini söyleyen miniğimiz eğer bir kedisi olursa da adını Pamuk koymak istiyormuş. Gelecekte ne olmak istediğini sorduğumuzda ise öğretmen olmak istediğini ve Türkçe derslerini de çok sevdiğini söyledi. Nasıl geçtiğini anlamadığımız ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduk. Bir süre düşündükten sonra “Elsa Baskılı Saat” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileği elimize ulaştığında hemen ailesi ile iletişime geçip hastaneye gelecekleri en yakın tarihi öğrendik. Miniğimizin hastaneye geldiği gün heyecanla dileğini yanımıza aldık ve Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Bizi sevinçle karşılayan miniğimiz büyük bir heyecanla kutuyu açtı ve hemen saatini koluna taktı. Arkadaşımızın dileğini karşılayıp mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: