BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nefes Funda - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Mayıs ayının başlangıcında güneşin doğuşuyla hayatta hep bir umut olduğunu bize hatırlatan bir günde içimizde miniğimizle tanışacak olmanın coşkusuyla hastanemizdeki Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi gören 5 yaşındaki tatlı miniğimiz Nefes Funda'yı elimizde çeşitli oyunlar ve hediyelerle ziyaret ettik. Hediyeleri  gördüğünde gözlerindeki ışıltı dünyamızı aydınlattı. Birlikte oyun hamurunu şekillendirdiğimiz, birbirinden güzel resimlerle boyama yaptığımız ve bol bol sohbet ettiğimiz harika bir gündü. Nefes puzzle yapmayı ve meyve sebze kesme oyunlarını çok seviyormuş. Bize annesiyle birlikte hamburger yapmayı çok sevdiğini ve büyüdüğünde hamburgerci olmak istediğini söyledi. Odasındaki doktor setiyle bir doktor edasıyla bizi tedavi etmeye çalışırkenki gülümsemesi baharda açan çiçekler gibiydi. Nefesin bu renkli dünyasıyla tanışıp vakit geçirmek muhteşemdi. Ziyaretimizin sonlarına doğru miniğimize bir dileğinin olup olmadığını sorduğumuzda biraz düşünüp "Barbie Evi" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?


Sıcak bir temmuz gününde dünya tatlısı Nefes'in dileğinin geldiğini duyunca çok sevindik. Miniğimiz Antalya'da olmadığından dolayı hediyesine bir an önce kavuşması için hediyesini Nefes’e kargoladık. Kargo miniğimizin eline ulaşmış ve çok beğenmiş. Hediyesini aldığındaki mutluluğunu görmek bizi de çok mutlu etti. Nefes'in yüzündeki tebessüme vesile olduğu için gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: