BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nilay Duru - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Haziran ayının sıcaklığını hissettiğimiz güneşli bir günde miniğimizle tanışacak olmanın heyecanıyla yola çıktık. Yanımıza hediyemizi ve kutu oyunumuzu alarak hastanemizin Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Servise geldiğimizde bizi 8 yaşındaki prensesimiz Nilay karşıladı. Nilay Vezikoüretral Reflü (İdrarın  mesaneden  böbreklere doğru kaçması ) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimiz bizleri kendisi kadar güzel gülümsemesiyle karşıladı. Birlikte Uno oynamaya başladık. Miniğimiz bu oyunda çok iyiydi. Oynarken çok eğlendik ve aynı zamanda bol bol sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında en sevdiği rengin pembe olduğunu, büyüyünce de doktor olmak istediğini öğrendik. Miniğimiz Buz Devri'ni izlemekten hoşlandığını söyledi. Oyunumuzun ve geçirdiğimiz güzel vaktin sonuna gelirken Nilay'a bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra "Mor İnstax Mini 12 Fotoğraf Makinesi" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ve kalbindeki heyecana ortak olmak ister misiniz?

Güneşli ve sıcak bir Antalya gününde Nilay'ın dileğinin geldiğini duyunca çok mutlu olduk. Nilay'ın annesi ile iletişime geçip uygun bir zaman ayarladıktan sonra heyecanla  fakültedeki  odamızdan  Mor İnstax Fotoğraf Makinesi dileğini aldık ve hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi kapıda sabırsızlıkla bekliyordu. Çok mutlu olmuştu ve hızlıca  hediyesini açtı. Çok şaşırdı ve hediyesini çok  beğendi. İnstax ile ilk fotoğrafını bizim ile çekilmek istedi. Hep beraber güzel bir fotoğraf çekildik. Miniğimizin gözündeki ışıltıyı görmek bizi çok sevindirdi. Nilay çok mutluydu  ve biz de onun sevincine ortak olduk. Sonrasında biraz sohbet ettik ve kendisini çok iyi hissediyordu. Bu mutluluğa ve heyecana ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: