BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer Faruk - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarlı bir İstanbul gününde balon ve oyunlarımızı alıp çocukları ziyaret etmek için heyecanla yola koyulduk. Pediatri servisimize ulaştığımızda bizi Kronik Böbrek Yetmezliği tanısıyla tedavi gören Ömer adında 10 yaşında tatlı bir çocuk sevinçle karşıladı. Ömer ve annesi ile Kızma Birader oyununu oynadık. Hem piyonları yediğimiz hem de piyonlarımızın yenildiği heyecanlı bu oyunun ardından Ben Kimim? oyununu oynadık. Ömer bu oyunu ilk kez oynamasına rağmen süper bir şekilde ilerleyip kartlarını doğru bildi. Hem oynayıp hem de sohbet ettiğimiz bu güzel ziyaretimizde Ömer futbol oynamayı çok sevdiğini ve hatta ilerde futbolcu olmak istediğini söyledi. Bir dileği olsa ne olacağını sorduğumuzda "Futbol Topu" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini yerine getirip sevincimize ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir Haziran gününe miniğimiz Ömer'in dileğinin gerçekleşmesi sevinci ile başladık. Miniğimizin dileğini teslim etmek için ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye geleceklerini öğrendik. Armağanımız elimizde heyecanla hastane yolunu tuttuk. Dileği olan futbol topunu görünce Ömer'in yüzündeki tebessüm bizi de mutlu etti. Bu futbol sevdalısı miniğimiz oyuncağını çok beğendi. Arkadaşları ile oynarken bizi hatırlayacağına hepimiz eminiz. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem de Ömer'i mutlu eden gönüllümüze içten teşekkürler.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: