BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9659 - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak ama bulutlu bir mayıs günü derslerimizden sonra heyecanla Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Servisimizde bizi 8 yaşında olan prensesimiz  karşıladı. Oyun oynamak için geldiğimizi söyleyince miniğimiz çok mutlu oldu. Tanışmamızdan hemen sonra neler yapacağımıza karar verdik. Verdiğimiz karar resim çizmek oldu. Miniğimizle birlikte çok tatlı bir civciv çizdikten sonra Jenga oynamaya başladık. Oyunun kurallarını anlatıp oyunumuzu oynamaya koyulduk. Oyunun nasıl oynandığını çabucak kapan miniğimiz bizi yenmeyi başardı. Ziyaretimiz sırasında ettiğimiz sohbetlerde miniğimizin 2.sınıfa gittiğini öğrendik. Büyüyünce öğretmen veya doktor olmak istediğinden bahsetti. En sevdiği çizgi filmin ise Kral Şakir ve Rafadan Tayfa olduğunu söyledi. En sevdiği rengin mavi olduğunu ve boş vakitlerini resim çizerek geçirdiğini anlattı. Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduğumuzda bize "Kız Çocuk Mavi Elsa Kostümü" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileği elimize ulaşınca çok sevinip hediyeyi ona ulaştıracağımız günü iple çekmeye başlamıştık. Minik dostumuz hastanemize gelince dileğini alıp hemen onun yanına koştuk. Miniğimiz bizi görünce çok mutlu oldu ve dileğini görünce çok sevindi. Onun bu mutluluğu kesinlikle görülmeye değerdi. Bizim ve dostumuzun mutluluğuna sebep olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: