BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet - Ege Tıp Fakültesi

Ege Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Fevkalade bir mayıs gününde yanımıza oyunlarımızı alıp okulumuzun Kardiyoloji servisinin yolunu tuttuk. Hemşirelerin yönlendirmesiyle girdiğimiz 72. odada bizi bekleyen tatlı bir miniğimiz vardı. Kendisi 11 yaşında Dilate Kardiyomiyopati (Kalbin anormal gelişmesi ve işlevini iyi yerine getiremediği bir hastalık) tanısıyla hastanemizde yatmakta. İsminin Mehmet olduğunu öğrendik ve hemen oyunlarımızı oynamaya koyulduk.  Yanımızda penguen düşürmeme oyunumuz vardı. İlk turu ne yazık ki biz kaybettik. Daha sonra sohbet etmeye başladık ve Mehmet'in tam bir gurme olduğunu öğrendik. Köfteden tutun patlıcana oradan bayram şekerine kadar çok sevdiği bir sürü yiyecek varmış fakat meyve yemeyi pek sevmiyormuş. Daha sonra fark bulmaca oyunumuzu oynamaya başladık. Arada bir de ne öğrenelim meğer en sevdigimiz çizgi filmler aynıymış; Kral Şakir ve Rafadan Tayfa. Sohbet ederken bir de ablası ve minik bir kardeşi olduğunu öğrendik. Mehmet tabletinden Minecraft videoları izlemeyi çok seviyormuş. En son vedalaştık ve tam ayrılmaya hazırlanırken bir de ne görelim, Mehmet internetten künefe videosu açmış seyretmeye hazırlanıyor. Mehmet'in bizden dileği "Beyaz Renkli Oyuncak Araba" oldu. Siz de Mehmet'in dileğini gerçekleştirip hayallerine ortak olmak ister misiniz?

Gönüllümüzün gerçekleştirdiği dileğin bize ulaştığını öğrenince hemen miniğimizin ailesine ulaştık ve heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. 

Mehmet bizi kocaman gülümsemesiyle karşıladı ve hemen hediyesini açmak istedi. Çok heyecanlıydı. Oyuncak arabasını görünce çok sevindi, arabanın tüm kapılarını inceledi ve açılması çok daha hoşuna gitti. Çok beğendiğini hemen arabasıyla oynamak istediğini söyledi.

Miniğimizin dileğini gerçekleştirmemize imkan sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: