BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9622 - Ege Tıp Fakültesi

Ege Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yazın habercisi olan sıcacık bir bahar gününde okulumuzun Hematoloji bölümünü ziyarete gittik. Gider gitmez kapıda bizi içimizi gülümsemesiyle ısıtan miniğimiz karşıladı. Miniğimiz 7 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde yatmakta. Oyun oynamak için çok heyecanlıydık. Önce Jenga oynadık. Küçük prensesimiz bu oyunda çok başarılıydı, ustalığıyla bizleri tabii ki hemen yendi. Daha sonra kuklalarla küçük bir tiyatro yaptık kendimize. Miniğimizin yaratıcılığıyla ve neşesiyle harika bir gösteri yaptık. Oyunlarımız sırasında yaptığımız sohbette en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Üzerimizdeki önlükleri gördüğünde de büyüyünce hemşire olmak istediğini ve birlikte çalışabileceğimizin heyecanını bizimle paylaştı küçük prensesimiz.

Çok keyifli ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimize bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden “Rengarenk Kabarık Etekli Prenses Elbisesi” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Gönüllümüzün gerçekleştirdiği dilek bize ulaşınca hemen miniğimizin annesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanede olduğunu öğrenince de heyecanla yanına gittik.

Miniğimiz bizleri her zamanki gibi sıcacık gülümsemesiyle karşıladı. Hediyesini açarkenki heyecanı ve mutluluğu bizleri daha da heyecanlandırdı. Elbisesini görünce sevinçle hemen denemek istedi. Prenses edasıyla reverans yaparkenki mutluluğunu paylaşmak çok güzeldi.

Küçük prensesimizin gülümsemesine ortak olmamıza ve dileğini gerçekleştirmemize imkan sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: