BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hatice Mehlika - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs gününde Nefroloji servisine doğru yanımızda boyama kitaplarımız, çıkartmalarımız, hafıza kartlarımız ve oyunlarımızla yola koyulduk. Odaya girer girmez bizi güler yüzü ve samimi enerjisi ile Hatice Mehlika karşıladı. Hatice Mehlika hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Tanışmamızın ardından miniğimiz öncelikle hafıza kartları ile oynamak istedi ve hafıza kartlarını beraber düzenledikten sonra oyunumuza başladık. Oyun oynarken zaman zaman babası da bize katıldı ve eğlencemize ortak oldu. Hafıza oyununda birinci olan miniğimiz oyunlarımıza Jenga ile devam etmek istedi. Jenga oyununu ilk defa oynamasına rağmen gayet başarılıydı ve oyunu çok sevmişti. Oyun sırasında sohbet ederken miniğimiz en sevdiği renklerin pembe ve mor renkler olduğunu, çizgi film izlemeyi sevdiğini, kardeşini çok sevdiğini belirtti. Miniğimizle hatıra fotoğrafımızı çektikten sonra ona getirdiğimiz çıkartmaları hediye ettik, o da bize kendi çıkartmalarından vermek istedi. Ziyaretimizi sonlandırmadan önce miniğimize bir dilek hakkı olsa ne dilemek isteyeceğini sorduk. O da bize "Pembe Peluş Bebek" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun güzel gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir yaz gününde miniğimiz Hatice Mehlika'nın hediyesinin fakültemize geldiğini öğrendik ve bu durum bizi çok mutlu edip heyecanlandırdı. Hemen ailesi ile iletişime geçtik. Dileğini ona ulaştırmak için çok sabırsızdık. Miniğimizi hastane odasında ziyaret edip ona hediyesini ulaştırdık. Miniğimizin paketi gördüğü andaki o tatlı heyecanı ve mutluluğu bizleri de çok mutlu etti, günümüzü güzelleştirdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: