BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sami Yusuf - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İlkbaharın sıcak, güzel günlerinden birinde öğle arasında tatlı bir heyecanla oyuncaklarımızı alıp hastaneye miniklerimizi ziyaret etmeye gittik. Odaya girdiğimizde Sami Yusuf tatlı tebessümüyle bizi karşıladı. Sami Yusuf, 6 yaşında ve tanısı Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı). Sami Yusuf'a götürdüğümüz oyuncaklar arasından Bambu Çubukları dikkatini çektiği için onlarla oynamaya başladık. Birlikte yaratıcılığımızı konuşturduk ve Sami'yle bir yel değirmeni inşa ettik. Sonrasında onun insanlara şifa dağıtan bir eczacı olmak istediğini öğrendik. Ziyaretimizin sonunda ona bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda ise bize "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Sizler de Sami Yusuf'un dileğini gerçekleştirip mutluluğuna dahil olmak ister misiniz?

İlkbaharın sıcacık ve mis gibi kokan günlerinden birinde Sami Yusuf’un dileğinin fakültemize ulaştığına dair bir haber aldık. Hemen hediyesini teslim aldık, paketledik ve Sami Yusuf’a vermek üzere hastaneye gittik. Kendisi bizi gördüğüne çok sevindi ve tatlı tebessümüyle bizi selamladı. Hediyesini bizden aldıktan sonra büyük bir heyecanla açtı ve arabasına bayıldı. Hemen oynamak istedi ve keyifle arabasını sürmeye başladı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek gözlerindeki ışıltıya vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: