BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Betül - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kuşların cıvıl cıvıl uçtuğu, çiçeklerin misler gibi koktuğu sıcak bir bahar gününde oyuncaklarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi heyecanla bekleyen güzeller güzeli prensesimiz Betül ile oyun serüvenimize başladık. Betül hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) sebebiyle tedavi görmekte. 13 yaşında olan güzelimiz ile oyun yolculuğumuzdaki ilk durak Jenga oyunu ile oldu. Daha sonrasında Akıllı Bardaklar oyunu ile devam ettik ve Betül bu oyunda oldukça pratik ve  yetenekliydi. Oyun oynarken aynı zamanda birlikte bol bol sohbet ettik. Betül bize kırmızıyı çok sevdiğini, hayvanlardan en çok kediyi sevdiğini ve gelecekte ne olacağına daha karar vermediğini söyledi. Ayrıca prensesimiz dizi izlemeyi çok seviyormuş. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda Betül'e bizden bir şey isteyip istemediğini sorduk. Prensesimiz bizden "Siyah Dijital Saat" istedi. Siz de bu güzel prensesin dileğini gerçekleştirip onu kendi masal diyarında mutlu etmek ister misiniz? 

Havanın sımsıcak olduğu, çiçeklerin misler gibi koktuğu, güneşin aydınlık tarafının içimizi ısıttığı bir bahar gününde miniğimizin dileğinin geldiğini öğrendik. Hemen heyecanla miniğimize ulaştık. Tatlı mı tatlı miniğimiz Betül, dileğinin gelmesi mutluluğu ile bizi karşıladı. O mutlu olunca bizimde içimizde rengarenk balonlar uçtu sanki. Betül saatini çok beğendi ve kolundan hiç çıkarmayacağını söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: