BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın bir yağmurlu bir güneşli olduğu mayıs sabahı miniğimizle buluşup onunla güzel vakitler geçirmek için hazırlanıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Fatma, 13 yaşında Kronik Böbrek Yetmezliği tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimiz bizi kapıda karşıladı. Bizi bekliyor olması bizi de heyecanlandırdı ve çok mutlu etti. Kısa bir tanışmadan sonra ona yanımızdaki oyunları gösterip eğlenceli vakit geçirmek için zile basmış olduk. Miniğimizin isteği üzerine Ben Kimim oynamaya karar verdik. Bu oyunu zevkle oynadı. Oyunda o kadar iyiydi ki bize taktikler bile verdi. Ardından Uno oynamak istediğini dile getirdi. Oyun sırasında sabırla sıranın kendisine gelmesini bekliyor, sıra ona geldiğinde şirin şirin hareketlerle kendi hamlesini yapıyordu. Hamlesini yapınca bizim hamlemizi yapmamızı bekliyordu. Oyun esnasında da sonrasında da yüzünde gülücüklerin eksik olmaması bizi mutlu ediyordu. Oyun sırasında bol bol sohbet ettik. Büyüyünce öğretmen olmak istediğini ve bir şeyler öğretmeyi sevdiğini belirtti. En sevdiği renk pembe ve en sevdiği hayvan da kediymiş. Jenga oyununu da keyifli bir şekilde birlikte oynadıktan sonra sıra dilek almaya gelmişti. Ona dileğini sorduğumuzda bize "Scooter" olursa çok mutlu olacağını söyledi. Miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak ister misiniz?

Havanın güzel olduğu bir eylül sabahı Fatma'nın hediyesinin geldiği haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve sabırsızlıkla hediyeyi miniğimize ulaştırmak için bekledik. Miniğimiz hediyesini heyecanla bekliyordu. Kocaman bir paket görünce çok mutlu oldu. Sevimli miniğimiz heyecanla paketi açtı. Hediyeyi görünce çok mutlu oldu. O kadar mutluydu ki neşesi gözlerinden okunuyordu. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze kucak dolusu teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: