BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hiranur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin tam tepede olduğu, ışıltısıyla içimizi umutla doldurduğu bir gündü. Miniğimizle tanışacak olmanın verdiği heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi görünce heyecanlanan dünyalar tatlısı miniğimiz Hiranur ile tanıştık. Hiranur 9 yaşında ve Hidrosefali (Beyin ve çevresinde aşırı sıvı birikmesiyle kafatasının büyümesine sebep olan hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.  Tanışma sürecinden sonra heyecanı gözlerinden okunan miniğimizi bekletmeden hemen getirdiğimiz oyunları oynamaya başladık. İlk olarak miniğimizin seçtiği Jenga oyununu oynadık. Oyunu ilk kez oynadığını söyleyen miniğimiz bizleri şaşırtan bir hızla oyunu öğrendi ve oynarken çok eğlendiğini söyledi. Bu sırada sohbet etmeye başladık. Bizlere resim yapmayı sevdiğinden bahsetti. Ayrıca en sevdiği rengin de üzerindeki kıyafetlerinden anlayabileceğimiz gibi mor rengi olduğunu söyledi. Sohbete devam ederken miniğimizin isteği üzerine yeni oyunumuz olan Uno’ya başladık. Uno oyununda üst üste aldığı zaferlerle her defasında neşesiyle içimizi ısıtan miniğimizle geçirdiğimiz her dakika bizim için çok keyifliydi. Son olarak miniğimizin isteğiyle Ben Kimim oyununu oynadık. Bize sorduğu akıllıca sorularla bu oyunda da bizi büyüledi. Oynadığımız oyunlar sonrasında bizlere çok keyifli vakit geçirdiğini söyleyen miniğimizin yüzündeki tebessüm bizler için paha biçilemezdi. Ziyaretimizin sonlarına doğru miniğimizden bir dilek dilemesini istediğimizde biraz düşünerek bize “Oyuncak Bebek Arabası” cevabını verdi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı heyecanına ortak olmak ister misiniz?

Havanın güzel olduğu bir mayıs sabahı miniğimizin hediyesinin geldiği haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hediyeyi miniğimize ulaştırmak için babasına teslim ettik. Miniğimiz evde hediyesini heyecanla bekliyormuş. Kocaman bir kutu görünce çok mutlu olmuş. Sevimli miniğimiz Hiranur heyecanla kutuyu açmış. İçindekileri görünce çok mutlu olmuş. Hemen oyuncak bebek arabasını açıp oynamak istemiş. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze kucak dolusu teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: