BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muharrem - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

 Günlerin birikmiş heyecanıyla yola çıktık ve o gün Muharrem ile karşılaşmaların en güzelini yaşadık. Kendisi Hüseyin ismi ile anılmaktan hoşlandığını ifade etti, biz de bu isteğini yerine getirdik. Gözlerinin ışıltısı yüreğimize işleyen arkadaşımız Hüseyin 17 yaşında ve hastanemizin Genel Pediatri servisinde Böbrek Yetmezliği ve Organ Nakli tanısıyla tedavi görmektedir. Ufak bir tanışma faslından sonra kendisiyle uzun soluklu bir oyun oynadık. Oynadığımız Metropol oyununun başından itibaren kazanacağı belliydi, öyle de oldu. Oyunda çok mantıklı kararlar verip en zenginimiz olmayı başardı. Oyun oynadığımız süre boyunca onu daha fazla tanımaya çalıştık. Siyah rengi ve satrancı sevdiğini söyledi, iyi oynadığından hiç şüphemiz yoktu. Sevdiği ve takip ettiği bir takım olup olmadığını sorduğumuzda Trabzonspor'u tuttuğunu öğrendik. Kendisi ise tıpkı satranç gibi daha çok zeka ve strateji bileşenlerini içeren aktiviteleri tercih ettiğini söyledi. Oynadığımız oyunların coşkusu ile daldığımız sohbetten ziyaret saatinin sonuna geldiğimizi fark etmemiştik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda arkadaşımıza istediği bir dileği olup olmadığını sorduk. Bize dileğinin “Metropol Kutu Oyunu” olduğunu söyledi. Siz de arkadaşımız Muharrem’in dileğini gerçekleştirip gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

 Kuşların cıvıldadığı, yazın kendini hissettirdiği bir haziran sabahı Muharrem’in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen ailesi ile iletişime geçtik ve kısa süre sonra kontrolü olduğunu öğrendik. Heyecanlı ve mutlu bekleyişimiz başladı. Kontrol günü geldiğinde dileğimizi büyük bir sevinçle teslim ettik. Arkadaşımız Muharrem hediyesini görünce çok mutlu oldu ve gözlerinin içi parladı. Muharrem’in mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: