BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rinet - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve güzel bir mayıs gününde oyunlarımızı alıp hastanemizin Pediatri servisinin yolunu tuttuk. 13 yaşında olan miniğimizin adı Rinet ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek yetmezliği) tanısıyla tedavi görmekte. Bizi büyük bir heyecanla karşılayan miniğimizle tanıştıktan sonra oyunlarımıza başladık. İlk oyunumuz Tombala’ydı. Şanslı miniğimiz ilk oyundan bizi alt etmeyi başardı. Bu mağlubiyetimizden sonra ikinci oyunumuz olan Jenga’ya geçtik. Rinet bu oyunda da o kadar iyiydi ki oyun çok rekabetli ve uzun geçti. İleriki dakikalarda kule epey yükselmesine rağmen Rinet, Jenga kulesini ayakta tutmayı başardı. Oyunlarımızı oynarken miniğimizle sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Sohbetimiz sırasında Rinet'in en çok pembe rengi sevdiğini öğrendik. Bu zaten o sırada giydiği pembe kıyafetlerden de anlaşılıyordu. Okulda en çok sevdiği dersin ne olduğunu sorduğumuzda bize matematik cevabını verdi. Bu şekilde miniğimizin oyunlardaki kıvrak zekasının nereden geldiğini anlamış olduk. Ayrıca Rinet bize büyüyünce avukat olmak istediğini söyledi. Sohbetimizin ardından oyunlarımıza devam ettik. Son oyunumuz Uno’ydu. Rinet bu oyunu daha önce hiç oynamamış olmasına rağmen oyunu hızlı bir şekilde kavrayıp bizi bir kez daha mağlup etti. Rinet'le geçirdiğimiz keyifli vakitlerden sonra ziyaretimizin sonlarına yaklaşmıştık. Sıra miniğimize dileğini sormaya gelmişti. Rinet bize “Kırmızı Renkli Büyük Peluş Ayıcık” istediğini söyledi. Siz de tatlı mı tatlı Rinet’imizin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir mayıs sabahı Rinet’in dileğinin geldiğini öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Prensesimiz kırmızı renkli büyük peluş ayıcığını görünce çok mutlu oldu. Hep böyle bir ayıcığının olmasını istediğini söyleyip teşekkür etti. Biz de onun mutluluğuyla mutlu olduk. Bu mutluluğa vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. Umarım sizin de yüzünüzden gülümsemeniz hiç eksik olmaz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: