Detaylar:
Adı: | Minik 10608 | |
Tanışma Tarihi: | 20.02.2025 | |
Fakülte: | Celal Bayar Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Uzaktan Kumandalı Araba | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Bronşiolitis Obliterans |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
Adı: | Minik 10608 | |
Tanışma Tarihi: | 20.02.2025 | |
Fakülte: | Celal Bayar Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Uzaktan Kumandalı Araba | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Bronşiolitis Obliterans |
Manisa’daki soğuk günlerden birinde oyunlarımızı hazırlayıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. 4 yaşındaki miniğimiz hastanemizde Bronşiolitis Obliterans (Bir çeşit akciğer hastalığı) tanısı ile tedavi görüyor. Miniğimizle tanıştıktan sonra bizimle oyun oynamak isteyip istemediğini sorduğumuzda heyecanla evet dedi. Miniğimize getirdiğimiz oyunları gösterip hangi oyunu oynamak istediğini sorduğumuzda Buz Tuzağı oyununu oynamak istediğini söyledi. Buz Tuzağı oyunu oynarken miniğimize hangi takımı tuttuğunu sorduğumuzda Fenerbahçeli olduğunu öğrendik. Miniğimiz Buz Tuzağı oyununu çok sevdi ve oynarken çok eğlendi. Sonrasında Dedektif oyununu oynadık. Dedektif oyununda kart seçerken miniğimiz mavi kartı seçmek istedi ve bu sırada miniğimizin en sevdiği rengin mavi olduğunu öğrendik. Biraz daha oyun oynadıktan sonra miniğimize bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Miniğimiz bizden “Uzaktan Kumandalı Araba” istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?
Soğuk bir günde miniğimizin dileği elimize ulaştı. Bunun üzerine vakit kaybetmeden miniğimizin ailesi ile iletişime geçtik. Ailesi miniğimizin dileğini dört gözle beklediğini ve sürekli dileğinin ne zaman geleceğini sorduğunu öğrendik. Biz de miniğimizi bekletmeden hediyeyi teslim etmek için buluştuk. Hediyeyi görünce çok mutlu oldu ve kocaman gülümsedi. Miniğimizin gülümsemesi hem bizim içimizi ısıttı hem de ailesinin. Miniğimizin mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.