BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hamza - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sımsıcak bir Malatya gününde boyama kitabımızı, boyalarımızı, oyunlarımızı aldık ve merakla beklediğimiz ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz Hamza ile de böyle tanıştık. Hamza ile birlikte boyama yapmaya başladık ve bir yandan da sohbet ettik. Hamza kardeşleriyle oyun oynamayı çok sevdiğini, en sevdiği rengin kırmızı olduğunu, bir de kedileri ne kadar çok sevdiğini anlattı bize. En çok da kocaman kedilerle oynamayı seviyormuş. Kedilerden sonra en sevdiği hayvan ise köpekmiş. Çizgi film izlemeyi de çok seviyormuş. Miniğimizle sohbet ederken bir yandan boyamamızı da bitirdik. Sonra biraz da Bil Bakalım Kim oyununu oynadık, oynarken de çok eğlendik. Miniğimiz boyamada yetenekli olduğu kadar bu oyunda da yetenekliydi. Hamza ile oyunlar oynamak, sohbet etmek o kadar zevkliydi ki zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Saatimize bakıp da ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaştığımızı görünce çok şaşırdık. Miniğimize vakit kaybetmeden dileğini sorduk. İlk önce biraz kararsız kalıp düşündükten sonra bize dileğinin lego olduğunu söyledi. Biz de miniğimizle farklı lego setlerine baktık ve en sonunda "Lego Classic Orta Boy Yaratıcı Yapım Kutusu" istediğine karar verdi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?




Sıcak bir yaz gününde Hamza'nın dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik ve hastanemize kontrole gelecekleri günü öğrendik. O gün gelince de önlüklerimizi giydik, Hamza'nın hediyesini de yanımıza aldık ve hastaneye doğru yol aldık. Buluşma noktamızda bizi gören minik prensimiz hemen bize doğru koşmaya başladı. Hediyesini hızlıca açtı ve yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. Hediyesini çok beğenen prensimiz, kardeşleriyle beraber çeşit çeşit hayvanlar, ağaçlar, evler yapacağını söyledi. Hamza'nın dileğini karşılayıp yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: