BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İdil - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir mayıs sabahı boyama kitabı ve kalemlerimizi alıp Karaciğer Nakil servisinin yolunu tuttuk. Bizi orada tatlı mı tatlı prensesimiz İdil karşıladı. İdil 11 yaşında ve Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) için servisimizde yatmakta. Prensesimiz ile ilk olarak isim-şehir oyununu oynadık. Prensesimiz isim şehirde oldukça başarılıydı ve bizi yendi. Sonrasında miniğimizle boyama yapmaya karar verdik. Boyama yaparken bir yandan da sohbet ettik. Prensesimizin en sevdiği renk mormuş. Muhabbet kuşlarını çok seviyormuş hatta iki tane muhabbet kuşu varmış. Ayrıca en sevdiği aktivitenin bulmaca çözmek olduğunu söyledi. İleride hakim ya da polis olmak istediğinden ama henüz karar veremediğinden bahsetti. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ise prensesimize dileğini sorduk ve biraz düşündükten sonra "24 Renk Standlı Fosforlu Kalem Seti" istediğini söyledi. Prensesimizin rengarenk dünyasına renk katıp onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve vakit kaybetmeden heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Prensesimizle tekrar görüşecek olmanın verdiği mutlulukla yanına gittik. İdil bizi ışıldayan gözlerle ve tebessümle karşıladı. Fosforlu boyama kalemlerini görünce çok mutlu oldu ve bizlere teşekkür etti. O mutlu olunca bizler de çok mutlu olduk. Prensesimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: