BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yiğit - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs günü sabah saatlerinde eğlenceli vakitler geçirmek için Jenga oyunumuzu da yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orda bizi hastanemizde Vaskülit (Damar iltihabı) tedavisi gören çok zeki ve cana yakın dostumuz 12 yaşındaki Yiğit karşıladı. Yiğit, hem zekası hem sevecenliğiyle bizi kendisine bağladı ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bize yedinci sınıfa gittiğini ve en sevdiği dersin fen bilgisi olduğunu söyledi. Yiğit'e ileride ne olmak istediğini sorduğumuzda bize doktor olmak istediğinden bahsetti. Biz de tabii müstakbel meslektaşımızla tanıştığımız için çok mutlu olduk. Sonrasında oyuna geçtik. Yiğit oyunda hem çok eğlendi hem de bizi yendi. Bu tatlı mağlubiyetten sonra Yiğit'e dileğini sorduğumuzda ise daha çok zaferler kazanacağı bir "Jenga Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Yiğit'in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Zeki ve yakışıklı dostumuz Yiğit'in hediyesi bize ulaşınca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneye geleceği günü öğrenip hastanede miniğimizle buluştuk. Miniğimiz bizi güler yüzle karşıladı ve güzel kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Hediyesini alınca çok sevindi ve kardeşiyle oynamak için sabırsızlandığını söyledi. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.



PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: