BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Azra - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı sıcak bir yaz gününde oyunlarımızı hazırlayıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada sevimli mi sevimli, akıllı mı akıllı küçüğümüz Azra ile tanıştık. Miniğimiz 8 yaşında ve hastanemizde Ülseratif Kolit (Kalın bağırsakta ülser ve iltihapla karakterize hastalık) tedavisi görüyor. Azra ile ilk önce Bil Bakalım Kim ? oyunumuzu oynadık ve çekişmeli bir oyunun sonunda tabii ki de Azra bizi yendi. Üstelik bu oyunu yeni öğrendiği halde hemen kavramıştı. Sonra sarı oyun hamurumuzu çıkarttık ve birlikte şekilli kurabiyeler yaptık. Yıldız, güneş, yuvarlak, kalp ve en sonda hamurdan kocaman bir kardan adam yaptık. Bu sırada Azra ile sohbet etmeye başladık. Sohbet ederken miniğimizin en sevdiği rengin lila ve en sevdiği yemeğin köfte olduğunu öğrendik. Miniğimiz okulda en çok matematik dersini seviyormuş ve büyüdüğünde savcı olmak istiyormuş. Teneffüslerde arkadaşlarıyla on bir elli oyununu oynuyorlarmış. Ayrıca Azra resim yapmayı çok seviyormuş ve çok güzel resimler yapıyormuş. Hamur oynamamız bittiğinde son oyunumuz olan Uno oyununu oynadık. Azra'nın bu oyundaki ustalığı bizi şaşırttı. Tabii ki miniğimiz bu oyunu da kazanmayı başardı. Azra ile oynarken çok eğlendik ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Vedalaşmadan önce, Azra'ya en çok istediği dileğinin ne olduğunu sorduk. Miniğimiz biraz düşündükten sonra bize "Çift Taraflı Marker Seti" istediğini söyledi. Siz de bu güzel dileği gerçekleştirerek Azra'nın resimlerine renk katmak istemez misiniz?

Güneşli, güzel bir haziran günü Azra'nın dileğinin bize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Annesinden o sırada kontrole gelmiş olduklarını öğrendiğimizde vakit kaybetmeden hediyemizi miniğimize teslim ettik. Azra'nın sevincini görünce biz de çok mutlu olduk. Azra'nın rengarenk resimler yapması için bu güzel dileği ulaştıran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: