BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Melek Su - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havada pamuk pamuk bulutların olduğu güzel bir mayıs gününde tatlı prensesimizle tanışmak için oyunlarımızı ve boyalarımızı alıp Romatoloji servisinin yolunu tuttuk. Daha sonra şirin mi şirin küçüğümüz Melek Su ile tanıştık. 11 yaşında olan miniğimize FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi) tanısı konmuş. Melek Su ile önce getirdiğimiz Bil Bakalım Kim adlı oyunumuzu oynadık. Bu oyun oldukça çekişmeli geçti ve biz oynarken çok eğlendik. Ziyaretimize Uno adlı oyunumuzla devam ettik. Çocuğumuz bu oyunda parlak zekasını konuşturarak bizi kolaylıkla yendi. Küçüğümüz fanatik bir Beşiktaşlı ve spora oldukça ilgi duyuyor. Bütün hayvanları çok seven, aynı zamanda favori hayvanı kara kartal olan miniğimizin en sevdiği renk de siyahmış. Bir ablası olan çocuğumuz boyama yapmayı da çok seviyor. Ziyaretimizin sonuna doğru Melek Su'ya bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Melek Su da bize "Beşiktaş Forması" istediğini söyledi. Peki siz de Melek Su'nun bu dileğini gerçekleştirerek hayallerine ortak olmak ister misiniz?

Güneşin pırıl pırıl parıldadığı sıcak bir yaz gününde miniğimiz Melek Su'nun dileğini bir gönüllümüzün gerçekleştirdiğini öğrendik ve çok heyecanlandık. Dileği elimize ulaşır ulaşmaz prensesimizin ailesi ile iletişime geçtik. Melek Su taburcu olduğu için dileğini kontrole geldiği gün vermeye karar verdik. O gün geldiğinde çok büyük bir hevesle formayı Melek Su'ya ulaştırdık. Şirin mi şirin küçüğümüz bizi ve formayı görünce çok sevindi. Aramızda tuttuğu takım hakkında tatlı bir sohbet geçti. Miniğimizin hayallerini gerçekleştiren ve bizim de sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: