BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9765 - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi ısıtan bir haziran sabahında oyunlarımızı da alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Oldukça neşeli ve bir o kadar heyecanlı olan miniğimizle tanıştık. Miniğimiz 5 yaşında ve Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Oyun oynamayı çok seven tatlı dostumuzla getirmiş olduğumuz tüm oyunları oynadık. Miniğimizin ablasıyla da sık sık oyun oynadığını öğrendik. Boyama yapmayı ve masalları da oldukça seven küçük dostumuzun en sevdiği renkler pembe ve mormuş. Miniğimiz büyüyünce doktor olmak istiyormuş. Ziyaret bizim için oldukça keyifli geçti ve miniğimiz güzel gülümsemesiyle neşemize neşe kattı. Miniğimizle olan ziyaretimizin sonuna gelirken kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve bize "Büyük Barbie Bebek" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrendiğimizde heyecanla ailesine haber verdik. Dileği tatlı dostumuza ulaştırdık. Hediyesini oldukça beğenen ve elinden bırakmayan miniğimizin gülüşüne ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: