BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Seyit Ahmet - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde kutu oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı, tatlı ve kibar miniğimiz Seyit ile tanıştık. Seyit 5 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Seyit’le oyun oynarken onun yeteneği karşısında hayran kaldık. Seyit oyunda oldukça başarılıydı ve kazanmayı çok seviyordu. Keyifli oyunumuz esnasında Seyit ile sohbet ettik ve büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Seyit en sevdiği rengin kırmızı, en sevdiği hayvanın ise aslan olduğunu da bizimle paylaştı. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve bizden “Uzaktan Kumandalı Robot" istediğini söyledi. Siz de Seyit’in dileğini gerçekleştirip tatlı miniğimizi mutlu etmek ister misiniz?

Seyit’in hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok heyecanlandık. Ailesiyle iletişime geçtik ve yakın zamanda hastanemize geleceğini öğrendik. Heyecanla Seyit’in geleceği günü bekledik. Miniğimizin yanına gidip hediyesini teslim ettik. Seyit hediyesini görünce çok mutlu oldu. Seyit’in güzel gülüşünü görebilmek bizim için çok değerliydi. Tatlı miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünü güldüren gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: