BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Batuhan - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin sımsıcak ısıttığı bir nisan sabahı bembeyaz önlüklerimizi giyip Hematoloji servisi'nin yolunu tuttuk. Bugün tanışacağımız miniğimiz acaba kim diye sabırsızlıkla beklerken sıcacık gülüşü ile bizleri Batuhan karşıladı. Miniğimiz 6 yaşında ve hastanemizde Akut Lenfoblastik Lösemi (Bir çeşit kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Oyunumuza yapboz yaparak başladığımız miniğimiz yapbozları çok sevdiğini söyledi ve parçaları çok güzel birleştirerek bizden astronot ve gezegen çıkartmaları kazandı. Bu çıkartmaları da yapbozunun köşelerine yapıştırdı. Beraber oynarken miniğimizin itfaiyecileri ve kırmızı rengi çok sevdiğini aynı zamanda Trabzonspor taraftarı olduğunu büyüyünce ise doktor olmak istediğini öğrendik ve bu bizi çok mutlu etti. Oyunumuza kitap okuyarak devam ederken miniğimizin çok güzel kitap okuyabildiğini ve de hikâye kitaplarının olduğunu öğrendik. Kendi sayfalarını da hızlıca okuyarak bize ne kadar güzel okuyabildiğini gösterdi. Bolca sohbetin ardından miniğimize boyama kitabından seçtiği resmi boyaması için gösterdik ve de geçirdiğimiz vaktin sonuna gelirken bizden bir dileği var mı diye sorduk. Batuhan biraz düşündükten sonra dileğinin "Mavi Renk BMW Oyuncak Araba" olduğunu söyledi. Sizler de Batuhan'ın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Çimlerin parıl parıl parladığı ve sapsarı güneşin toprağı ısıttığı bir günde Batuhan'ın dileği olan Mavi Oyuncak BMW Arabasının geldiğini öğrenmemizle havalara uçtuk. Ailesiyle iletişime geçtiğimizde miniğimizin hastanemizde serviste olduğunu öğrenince önlüklerimizi ve hediyemizi kapıp servisin yolunu tuttuk. Miniğimizin kapısını açtığımızda çok güzel bir uykudaydı ve uyanıp bizi gördüğünde önce şaşırdı sonra da içimizi ısıtan minik tebessümüyle bizi karşıladı. Tatlı uykusundan uyandırdık ama uyandığına değmiş olmalı çünkü arabasını heyecanla açışı ve sürüş denemeleri yaparken arabasını çekip bıraktığındaki mutluluğu görülmeye fazlasıyla değerdi. Miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzünde kocaman gülümsemelere sebep olan ve hepimizin gününü umutla dolduran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: