BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ecem - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yemyeşil Trabzonumuz'un güzel güneşli bir gününde  miniklerimizi ziyaret etmek için heyecanla Adölesan servisine çıktık. Yanımızda neler yoktu ki; oyun hamuru, Uno, boyama kitabı ve bol bol sticker. İzinimizi aldıktan sonra miniğimize kapıdan selam verince o da en az bizim kadar mutlu oldu. Miniğimizin de isteğiyle hemen Uno oynamaya başladık, o kadar güzel ve profesyonel oynuyordu ki her seferinde bizi yendi. Hem yetenekli hem akıllı minik prensesimizin adı Ecem  tam 10 yaşında ve hastanemize Akut Romatizmal Miyokardit (Kalp kası iltihabı) tanısıyla tedavi görüyor. Kocaman kalbinde bir sürü tutku taşıyan bu güzel miniğimiz resim yapmayı çok sevdiğini söylüyor, özellikle akrilik boya ile yapılanlar dikkatini çekiyormuş. Sonrasında sohbet ederken biraz derslerden bahsettik ve en sevdiği dersin İngilizce olduğunu öğrendik. Ayrıca meslek olarak savcı olmak istediğini söylüyor, inanıyoruz ki başarılı bir savcı olacak. Prensesimiz bunların yanında K-Drama izlemeyi de çok seviyormuş. Bir yandan sohbet ediyor bir yandan da Uno oynamaya devam ediyorduk çünkü miniğimiz her seferinde kazanıyordu zaten annesiyle oynarken de hep o galip geliyormuş. Oyunumuzun sonuna gelirken miniğimize dilek olarak ne istediğini sorduk. Boyama yapmayı sevdiğinden bizden “Akrilik Boya Seti Ve Tuval” istedi. Siz de minik prensesimiz Ecem'in bu dileğini gerçekleştirerek kendi yeteneklerini keşfetmesine katkıda bulunmak ister misiniz?

Ecem’in dileğinin geldiğini öğrenince çok sevindik. Miniğimizin ne kadar heyecanlanacağını ve sevineceğini düşününce sevincimiz daha da arttı. Hediyeyi teslim etmek için hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz hastanede tedavisine devam etmekteydi böylece ertesi gün hediyesini teslim etmek için sözleştik. Teslim günü geldiğinde biz de miniğimizi göreceğimiz için çok heyecanlıydık. Hediyesini alıp yanına gitmek için yola koyulduk. Miniğimiz bizi ve hediyesini görünce çok sevindi. Hediyesini açarken gözleri parlıyordu. Onun yüzündeki bu sevinç ve mutluluk bizi de çok mutlu etti. Ayrıca miniğimiz hastaneden çıkınca ilk iş tuvaline resim yapacakmış. Bu mutluluğumuzda büyük emeği olan gönüllümüze binlerce kez teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: