BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hazal - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı güneşli bir günde oyuncaklarımızı ve boyama kitaplarımızı alıp Adölesan servisinin yolunu tuttuk. Servise çıktığımızda Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tedavisi almakta olan 10 yaşındaki güzeller güzeli miniğimiz Hazal ile tanıştık. Uno oynamayı çok sevdiğini öğrendiğimiz miniğimizle Uno oynarken bir yandan da sohbet ettik. Sohbetlerimiz sırasında en sevdiği dersin matematik olduğunu ve büyüdüğünde polis olmak istediğini öğrendik. Bunu duyduğumuzda yanımızda getirmiş olduğumuz oyuncak arabayı polis arabası olarak kullanıp oynayabileceğimizi söylediğimizde çok mutlu oldu ve heyecanla arabayla oynamaya başladı. Sonrasında yanımızda getirdiğimiz boyama kitabının polis resimleriyle dolu olduğunu fark ettik. Oyunlarımızın sonunda miniğimize dileğini sorduğumuzda oyuncak bebekleri çok sevdiğini ve “Cicciobello Sesli Biberon Oyunu” istediğini söyledi. Miniğimizin bu tatlı dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz?

Trabzon’da sıcak bir haziran günü Hazal’ın dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Heyecanla yanımıza  hediyemizi alıp Hazal’ın bizi oyuncağıyla görünce ne tepki vereceğini ve onunla ne güzel oyunlar oynayacağını düşünerek Adölesan servisine yola çıktık. Miniğimiz bizi görünce çok sevindi. Hazal kadar biz de heyecanlanıp sevinmiştik. Hemen hediyesini açıp merakla incelemeye başladık. Miniğimizin dileğini karşılayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: