BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hümeyra - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yorucu bir günün ardından miniklerimizle oynamanın bize verdiği heyecanla yanımıza oyuncaklarımızı alarak Hematoloji servisine doğru yola çıktık. Hümeyra adlı miniğimizin  oyun oynamayı çok sevdiğini ve bizimle vakit geçirebileceğini öğrendiğimizde ise çok mutlu olduk. Hümeyra  Malign Neoplazm (Bir çeşit kanser) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Hümeyra, odasına girdiğimizde annesi için hastanedeki öğretmeniyle yaptıkları seramik kalem kutusunu boyuyordu. Oyun oynamaya geldiğimizi söylediğimizde bizi heyecanla karşılayan miniğimiz ile hemen boyama kitaplarımızı açıp başlıyoruz bir yandan boyayıp bir yandan da keyifli bir sohbete. Sohbetimiz esnasında miniğimiz bize 7 yaşında olduğunu, en sevdiği rengin pembe olduğunu ve iki küçük kardeşi olduğunu söylüyor. Boyadığımız her sayfa üzerine uzun uzun sohbet ediyoruz, horozu boyarken Hümeyra bize Bayburt’taki babaannesinin horoz ve civcilerinden, bir başka sayfada aslanı boyarken ise Galatasaraylı olduğundan ve Icardi’yi çok sevdiğinden bahsediyor. En sevdiği dersin İngilizce olduğunu öğrendiğimiz miniğimiz bize büyüdüğünde öğretmen olmak istediğini söylüyor. Hümeyra isimlerimizi hiç unutmak istemediğini söyleyip, isimlerimizi bir kağıda not ediyor ve çantasına koyuyor. Miniğimize düşlediği bir şey var mı diye sorduğumuzda ise Hümeyra’nın bizden dileği “Galatasaray Forma Takımı” oluyor. Sizde Hümeyra’nın dileğini gerçekleştirerek neşe saçan gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir temmuz gününde Hümeyra’nın hediyesinin bize ulaştığını öğreniyoruz. Miniğimizin gözlerindeki ışıltıyı tekrardan görebileceğimiz  ve onunla tekrardan zaman geçirebileceğimiz için büyük bir heyecana kapılıyoruz. Hemen dileğimizi yanımıza alıp servise doğru yola çıkıyoruz. Hümeyra bizi her zamanki müthiş enerjisi ile karşılıyor. Çok keyifli bir sohbetten sonra miniğimiz büyük bir heyecanla hediyesini açıyor ve çok beğendiğini söylüyor. Dileğimizi karşılayan ve miniğimizin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: