BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9676 - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı güzel bir mayıs sabahında elimizde oyuncaklarımızla Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Serviste 15 yaşındaki arkadaşımızın müsait olduğunu öğrendik ve heyecanla yanına gittik. Bizi gördüğüne çok sevinen arkadaşımız oldukça güler yüzlü, konuşkan ve sıcakkanlıydı. Bu sayede beraber  hemen uzun uzun sohbet etmeye başladık. Bize kendisini anlatırken ikizi olduğundan bahseden arkadaşımız ikiziyle olan anılarından bahsederek bizi oldukça güldürdü. Kendisiyle geçen bol kahkahalı sohbetimiz sırasında liseye bu yıl başladığını ve gelecekte harita mühendisi olmak istediğini söyleyerek bizi oldukça şaşırttı. Spor yapmayı da çok seven arkadaşımız bize tırmanma sporu yaptığını ve yükseklere tırmanmaktan hiç korkmadığını söyleyerek bizi kendisine hayran bıraktı. Daha sonra Uno oynamak istediğini söyleyerek bizi birçok kez mağlup etti. Dilek alma vaktimiz geldiğinde  arkadaşımız bizden “Siyah Uzaktan Kumandalı Araba” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Güneşli bir mayıs günü arkadaşımızın hediyesinin geldiğini öğrenince en kısa zamanda teslim etmek için ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince hemen servisin yolunu tuttuk. Gittiğimizde kocaman bir puzzle yapmakta olan arkadaşımızla keyifli bir sohbetin ardından arkadaşımıza hediyesini teslim ettik. Onun gözlerindeki mutluluğu görmek bizi de çok mutlu etti. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.  

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: